Kolekcja: Profil Sensoryczny
Profil sensoryczny to nuty smakowe i aromaty zawarte naturalnie w ziarnach kawy, które wydobywamy z nich podczas procesu palenia. Smaki wyczuwalne po zaparzeniu nie są sztucznie dodane do ziaren.
Uzyskanie dobrze zbalansowanego profilu sensorycznego wymaga odpowiedniego sprzętu, wysokich umiejętności i praktyki po stronie roastera.
-
W promocjiCukier trzcinowy | Czekolada | Słodkie winogrona
Honduras Marcala Honduras | Myta
Cena regularna Od zł 36.50Cena regularnaCena jednostkowa / nazł 41.00Cena promocyjna Od zł 36.50W promocji -
Wiśnia | Czerwony grapefruit | Gorzka czekolada
Brazylia Cerrado 003 Brazylia | Naturalna
Cena regularna Od zł 35.50Cena regularnaCena jednostkowa / nazł 0.00Cena promocyjna Od zł 35.50 -
Wiśnia | Herbata assam | Mleczna czekolada
DR Konga Umoja Wetu (omniroast) Demokratyczna Republika Konga | Myta
Cena regularna Od zł 37.50Cena regularnaCena jednostkowa / na -
Słodka śliwka - Orzech włoski - Kakao
Gwatemala Santa Rosa Gwatemala | myta
Cena regularna Od zł 41.50Cena regularnaCena jednostkowa / na -
Grejpfruit | Czekolada deserowa | Żurawina
Meksyk Nahua (omniroast) Meksyk | Honey Process
Cena regularna Od zł 37.50Cena regularnaCena jednostkowa / na -
Czekolada | Suszona śliwka | Grejpfrut
Gwatemala Todosantarita Gwatemala | myta
Cena regularna Od zł 43.00Cena regularnaCena jednostkowa / na -
Owoce leśne | Czekolada mleczna | Kakao | Assam
Sweet Kick Espresso Blend Nikaragua | Meksyk | Washed
Cena regularna Od zł 40.00Cena regularnaCena jednostkowa / na -
Marcepan | Morela | Wiśnia | Winogrona
Spring Espresso Rwanda | Washed
Cena regularna Od zł 60.00Cena regularnaCena jednostkowa / na